Bezoekers
Design 2 Sell
Verkoopstyling, consulting, organizing & meer

Over ons & verkoopstyling

Bedankt voor uw bezoek aan de website van Design 2 Sell.

Ik zal mijzelf even kort voorstellen.
Mijn naam is Jordy Haan. Door mijn grote passie voor woningen en inrichting ben ik een opleiding voor verkoopstyling gaan doen. Deze heb ik zeer succesvol afgerond met een 8,4 als eindcijfer.

Verkoopstyling is de afgelopen jaren sterk in opmars geweest en tegenwoordig niet meer weg te denken bij het verkopen van een woning. Stijlvolle en ruimtelijke foto’s van de ruimtes in woningen geven het werk van verkoopstylisten goed weer. Potentiële kopers zien de mogelijkheden van iedere ruimte optimaal weergegeven en kijken niet meer aan tegen de spullen van de huidige bewoners. Doordat de woning niet persoonlijk wordt gepresenteerd kan het een groot publiek aantrekken. Potentiële kopers zijn niet geïnteresseerd in hoe de huidige bewoner in de woning woont maar wilt zichzelf graag in de woning kunnen zien wonen. Door alle persoonlijke verwijzingen uit de woning te halen en de ruimtes optimaal te presenteren met meubels en accessoires wordt een goed beeld geschetst voor de potentiële kopers en krijgen zij een beter beeld of hun eigen meubels in de ruimtes zullen passen. 

De meeste mensen weten zelf niet precies hoe ze dit aan moeten pakken en waar ze moeten beginnen. Het is dus een uitstekende keuze om hiervoor een verkoopstylist in te schakelen.

     

Het heeft alleen maar voordelen voor uzelf. Er wordt u werk uit handen genomen, de woning wordt veel aantrekkelijker voor een breder publiek, foto’s van de ruimtes zullen groter en lichter ogen, de woning wordt in de regel sneller en voor een betere prijs verkocht, en het inschakelen van een verkoopstylist is altijd voordeliger dan de eerste verlaging van de vraagprijs van uw woning.